Skip to content

Facebook HQ



With the ongoing success the site is seeing, it is no surprise that Facebook has ‘upgraded’ it’s headquarters in Palo Alto, California this summer. Formerly a lab facility, the massive 150,000 square foot space has been transformed to reflect the company’s core values: creativity, freedom of expression and individuality. The design team at Studio O+A conceived a vibrant, fresh, hip space that is also very green: from restored millwork from the original lab, to high-recycle content carpeting to using repurposed industrial components throughout. The space is very modern and dynamic, just what you’d expect from a company like Facebook. Ironically, employees are even encouraged to write on their walls.





– G-Money

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: